2020. július 23., csütörtök

Pipedream Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-o

A Pipedream Fetish Fantasy 6 Hollow Rechargeable Strap-on with Balls Tan ABS/PVC anyagból készült, bőrszerű tapintású, herékkel ellátott szexuális játékszer. Most létrehozhatja a nagy pénisz érzetét és magabiztosabban érezheti magát a mérete miatt. Élvezze a szexet partnerével hosszú ideig, hogy mindketten elérjék az orgazmusukat ezzel az ultra-realisztikus felcsatolható vibrátorral. Ideális az ED-kkel és a korai magömlési problémákkal küzdő férfiak számára. Az újratölthető üreges heveder készen áll a használatra és soha nem kell aggódnia az elemek újbóli cseréje miatt. A bekapcsoláshoz három másodpercig tartsa lenyomva a bal oldali herék gombját, majd nyomja meg ismét a gombot, hogy tíz izgalmas pulzációs mintán lépjen át. A hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral működő szuper erős japán motor izgalmas, többsebességű vibrációt nyújt a vibrátor csúcsán - pontosan ott, ahol partnere a legjobban akarja. A felcsatolható vibrátor testbiztonságos, latexmentes és kompatibilis mind a víz, mind a szilikon alapú kenőanyagokkal. Az USB töltőkábel mellékelve. A 9 Hollow Rechargeable Strap-on with Balls vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Fetish Fantasy 11" Hollow Rechargeable Strap-

A Pipedream Fetish Fantasy 11 Hollow Rechargeable Strap-on with Balls ABS/PVC anyagból készült, bőrszerű tapintású, herékkel ellátott 10 rezgési funkcióval rendelkező, felvehető, pénisz alakú, vibrációs motorral ellátott szexuális játékszer. Most létrehozhatja a nagy pénisz érzetét és magabiztosabban érezheti magát a mérete miatt. Élvezze a szexet partnerével hosszú ideig, hogy mindketten elérjék az orgazmusukat ezzel az ultra-realisztikus felcsatolható vibrátorral. Ideális az ED-kkel küzdő és a korai magömlési problémákkal küzdő férfiak számára. Az újratölthető üreges heveder készen áll a használatra és soha nem kell aggódnia az elemek újbóli cseréje miatt. A bekapcsoláshoz három másodpercig tartsa lenyomva a bal oldali herék gombját, majd nyomja meg ismét a gombot, hogy tíz izgalmas pulzációs mintán lépjen át. A hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral működő szuper erős japán motor izgalmas, többsebességű vibrációt nyújt a vibrátor csúcsán - pontosan ott, ahol partnere a legjobban akarja. A felcsatolható vibrátor testbiztonságos, latexmentes és kompatibilis mind a víz, mind a szilikon alapú kenőanyagokkal. Az USB töltőkábel mellékelve. A 9 Hollow Rechargeable Strap-on with Balls vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Fetish Fantasy 9" Hollow Rechargeable Strap-o

A Pipedream Fetish Fantasy 9 Hollow Rechargeable Strap-on with Balls ABS/PVC anyagból készült, bőrszerű tapintású, herékkel ellátott szexuális játékszer. Most létrehozhatja a nagy pénisz érzetét és magabiztosabban érezheti magát a mérete miatt. Élvezze a szexet partnerével hosszú ideig, hogy mindketten elérjék az orgazmusukat ezzel az ultra-realisztikus felcsatolható vibrátorral. Ideális az ED-kkel és a korai magömlési problémákkal küzdő férfiak számára. Az újratölthető üreges heveder készen áll a használatra és soha nem kell aggódnia az elemek újbóli cseréje miatt. A bekapcsoláshoz három másodpercig tartsa lenyomva a bal oldali herék gombját, majd nyomja meg ismét a gombot, hogy tíz izgalmas pulzációs mintán lépjen át. A hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral működő szuper erős japán motor izgalmas, többsebességű vibrációt nyújt a vibrátor csúcsán - pontosan ott, ahol partnere a legjobban akarja. A felcsatolható vibrátor testbiztonságos, latexmentes és kompatibilis mind a víz, mind a szilikon alapú kenőanyagokkal. Az USB töltőkábel mellékelve. A 9 Hollow Rechargeable Strap-on with Balls vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Fetish Fantasy 7,5" Hollow Squirting Strap-on

A Pipedream Fetish Fantasy 9 Hollow Squirting Strap-on with Balls ABS/PVC anyagból készült, bőrszerű tapintású, herékkel ellátott szexuális játékszer, amely folyadék kibocsátására is alkalmas. ( meleg víz, hígított intim tisztítószer, vagy hígított vízbázisú sikosító). Most létrehozhatja az ejakuláló pénisz érzetét és magabiztosabban érezheti magát a mérete miatt. Élvezze a szexet partnerével hosszú ideig, hogy mindketten elérjék az orgazmusukat ezzel az ultra-realisztikus spriccelővel. Egyszerűen nyomja meg a játékszert és merítse a fejét a kívánt folyadékba, majd engedje fel a dildóra gyakorolt ?nyomást a folyadék felszívásához. Bármikor nyomja meg az üreges dildót és extra nedves nedű fog kispriccelni, akár 3 méter távolságra is. A kényelmes elasztikus heveder könnyen beállítható a legtöbb mérethez. Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A Squirting Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Swiss Navy Viva Stimulating Cream For Women 10 ml. női vágyf

A Swiss Navy Viva Stimulating Cream For Women 10 ml női szexuális vágyfokozó kenőcs. A nők arra törekszenek, hogy még több szenvedélyt és intimitást hozzanak létre a kapcsolatokban és ez a krém segít ebben. Menta ízesítésű, gyógynövény-kivonatok, vitaminok és aminosavak kombinációja . Klinikailag tesztelt és használata könnyű a nyitott csövének révén.

Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure 24K Gold Luxury

A Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure 24K Gold Luxury Edition ABS/szilikon anyagból készült, ftalát és latexmentes, forradalmian új, 4 motoros, 3 szívó, 10 rezgési és a nyelv formáját idéző izgatóban 7 mozgási funkcióval rendelkező luxus szexuális játékszer. A rezgő, ergonómiailag kialakított fogantyú a g-pont stimulálására is használható. Egyedi kialakítás, melyet 24 karátos arannyal díszítettek. Az egyik vége hagyományos szilikonos vibrátor,melyet használhatunk hüvelyi behatolásra és külső klitorisz stimulálásra is . A másik vége egy érzéki nyelv. A szívás, a nyelv és a rezgés egyszerre vagy külön-külön is felhasználható. Használati utasítások: A szívás, a nyelv és a rezgés egyszerre vagy külön-külön is felhasználhatók. Nyelv be / ki: Nyomja meg a nyelv bekapcsoló gombját a nyelv mozgásának elindításához. Nyomja meg a bekapcsoló gombot a 7 nyelv mozgási mintáinak átváltásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz. Rezgés be- és kikapcsolása: A rezgés bekapcsolásához nyomja meg a rezgés bekapcsoló gombját. Nyomja meg a bekapcsoló gombot a 10 vibrációs mintának átváltásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz. Szívó be- és kikapcsolás: Keresse meg a kényelmes kioldógombot, amely a szívás impulzusához vagy leállításához használható. Nyomja meg és tartsa lenyomva a szívókapcsolót a szívás kezdeményezéséhez. Nyomja meg és tartsa lenyomva a szívás kikapcsolásához. Az intenzív szívást testre szabhatja a kerek és ovális opcióval az erogén területeken. A 4 nagy teljesítményű motorral 3 szívó, 7 nyelv mozgási és 10 rezgési minta között válogathatunk. A rezgő szilikon fogantyú erőteljes G-pont stimulációt kínál a saját motorjával. A működéshez szükséges USB töltőkábel és a luxus szütyő mellékelve. Az Ultimate Pleasure 24K Gold Luxury Edition vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. multifunkciós mindkét funkció külön-külön szabályozható 10 programos vibráció 7 nyalás intenzitás 3 szívó program újratölthető mágneses USB töltő 2 méretű szívóharang 1 szilikon nyelv kiegészítő

Zizi Cosmic Ring - Clear péniszgyűrű

A Zizi Cosmic Ring - Clear TPR anyagból készült, rugalmas, méretre táguló pénisz és heregyűrű. A péniszgyűrűhöz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Power Sling péniszgyűrű

A Power Sling TPE anyagú, rugalmas, méretre táguló, többfunkciós pénisz és heregyűrű. Tökéletesen illeszkedik a herékhez és a péniszhez. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Zizi Radar - Clear péniszgyűrű

A Zizi Radar Clear TPR anyagú, rugalmas, minőségi termék Belgiumból. Használatával olyan érzést élhetünk át, mintha egy kéz szorosan fogná a herezacskót. A téglalap alakú része a herezacskó tetejéhez illeszkedik az alsó simán követi a herék alakját. A péniszgyűrűhöz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

TPE Wedge Clear péniszgyűrű

A TPE Wedge Clear szuper elasztikus TPR gumiból készült a piacon található legjobb péniszgyűrű. Mivel a formatervezés rendkívül reduktív a The Wedge a lehető legvékonyabb profilt kínálja a munka elvégzéséhez. A TPE Wedge Clear-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Chubby Rubber Cockring - Glow Péniszgyűrű

A Chubby Rubber Cockring Glow a legerősebb és a legnyúlékonyabb TPR anyagból készült, sötétben világító péniszgyűrű, ami a legjobb anyag jelenleg erre a célra. A Chubby Rubber Cockring-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Stainless Steel Round Cock Ring 8 mm. x 45 mm. péniszgyűrű

A Stainless Steel Round Cock Ring 6 mm. x 45 mm. fémből készült az erekció fokozására és megtartására szolgáló péniszgyűrű.

Stainless Steel Round Cock Ring 6 mm. x 45 mm. péniszgyűrű

A Stainless Steel Round Cock Ring 6 mm. x 45 mm. fémből készült az erekció fokozására és megtartására szolgáló péniszgyűrű.

Alove Arrow - gömbös anál dildó (pink)

Az Alove Arrow szilikon anyagból készült, ftalátmentes, rugalmas, könnyen tisztítható anális játékszer. Az anál dikdóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -bőrbarát anyag -rugalmas, hajlékony -kezdőknek is ideális méret -keskeny csúcs -3 gyöngyös felszín -kétujjas fogórész -vízálló -könnyen tisztítható -kellemes, bársonyos felszín -teljes hossz: 17cm -behelyezhető hossz: 14cm -max. átmérő: 2,9cm

Dóri a biszex csaj 06 90 603 704

Dóri vagyok, egy ízig-vérig Nő! Mindenre nyitott, forróvérű, tüzes, huncut csajszi. Szeretnéd nyalogatni,kényeztetni,Kéjtől nedves, forró, lüktető... Puncikámat??? Vagy végig hallgatnád hogy masztizok neked?Nálam nincsenek tabuk!!Kérhetsz bármit... Ha perverzebb vágyaid vannak,ne tétovázz csak hívnod kell és kényeztetlek. ( Szerepjáték, Bizarr dolgok, Család szex ) 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Fülledt Erotika Dórival 06 90 603 704

Fülledt erotikára , titkos szexre vágysz? Imádom a szexet, és megbizserget egy érzéki beszélgetés. Gyere és kóstold meg, milyen finom is tud lenni a tiltott gyümölcs!!! Legyél a játékszerem gátlások nélkül Forró, erotikus játékok . Súgd a fülembe vágyaidat, én is elárulom az enyémeket Hívj és élvezz velem... 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Élvezz velem 06 90 603 704

Kalandvágyó csajaszinak érzem magam,ha te is szeretsz kalandozni az erotika világában Hívj! Izgatnak a szerepjátékok, Bűnös élvezetekre vágysz,Vannak rejtett vágyaid ,mocskos gondolataid?Hívj és meséld el! Lehetek az úrnőd, a tanárnőd,doktornénid a hugicád !Amit csak szeretnél ...Beindult a fantáziád?Hívj és éld át velem.( Szerepjáték, Bizarr dolgok, Család szex ) 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Élvezz velem 06 90 603 704

Kalandvágyó csajaszinak érzem magam,ha te is szeretsz kalandozni az erotika világában Hívj! Izgatnak a szerepjátékok, Bűnös élvezetekre vágysz,Vannak rejtett vágyaid ,mocskos gondolataid?Hívj és meséld el! Lehetek az úrnőd, a tanárnőd,doktornénid a hugicád !Amit csak szeretnél ...Beindult a fantáziád?Hívj és éld át velem.( Szerepjáték, Bizarr dolgok, Család szex ) 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Molett lány lenne a kedvesed! 06 90 181 417

Szia Kedves! Kellemes 45-ös molett, intelligens lány várja hívásod. Mindent meg tudunk beszélni, nálam nincs tabu téma. Szexelni szeretnék veled, és ha tetszenek a telt lányok, akkor nálam a helyed. Minden nap elérhető vagyok. Tudsz velem szexelni telefonon is. Hivj hogy hogyan tudunk telefonszexelni. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Ha ezt a módját szeretnéd választani az ismerkedésnek hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 181 417 Bella

Lehet velem beszélgetni is! Telefonszex 06 90 188 028

Szia Kedves! Kedves, aranyos, nagy cicis, molett lány vagyok. Kellemes kikapcsolódásra várlak a hét minden napján. Velem mindent meg tudsz beszélni. Leszek a titkos barátnőd, ha szeretnéd hívjál a részletek miatt. Tudunk szexelni telefonon is hivjál, hogy hogyan. Nézd meg weboldalamat is. Ha ezt a formáját választod az ismerkedésnek kérlek hivj fel, http://bellaerotika.hu 06 90 188 028 Hivj

Szőrős, homlokos puncival várlak! 06 90 188 231

Szia Kedves, szeretettel várlak. Molett, nagy cicis, szőrős puncis lány vagyok. Kellemes kikapcsolódás velem. Ha tetszenek a telt lányok, várom hivásod. Mindent meg tudunk beszélni. Szerelmeskedés és minden jó amit egy romantikus kapcsolatban el lehet képzelni. Barátnőként fogok viselkedni. Hívj bármikor 06 90 188 231 Ha szeretnél velem telefonon szexelni, hivj a részletek miatt. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.! Hivj bátran itt vagyok!

Bármikor elérhetsz. Szexeljünk egy kellemeset!0690181417

Szia Kedves! Szexelni szeretnél egy molett, nagy csöcsű lánnyal hivj 06 90 181 417 hivás dija bruttó 305 forint áfával percenként Mindent meg tudsz velem beszélni. Ha kell nagyon jó szeretőd leszek. Várom a hívásod,. Kellemes tartalmas kikapcsolódás velem. Szexelj velem telefonon hidd el, tudok újat mondani. Hivj hogy hogyan tudunk telefonon szexelni. http://bellaerotika.hu Ha telefonos ismeretség formáját választod, éjjel nappal elérhető vagyok! Imádod a szőrős puncit? Adom neked! 06 90 181 417 Hivj!

Kellemes 45 éves molett lány várja hivásod 06 90 188 231

Szia kedves! Kellemes kikapcsolódásra Várlak szeretettel. Molett, nagy cicis, kerek popsis, szőrős puncis lány várja hivásod. Ha most lennél ilyen helyen először, vagy kezdő vagy a szex terén, gátlásos is vagy, akkor is várom a hivásod. Mindent meg tudsz velem beszélni. Van lehetőség nálam telefonszexre is. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu És még erotikus masszázs is fél órában. Éjjel nappal elérhető vagyok. Élő vonal. Várom a hivásod! 06 90 188 231 Bella

Érdekel CD/Travi, biszex többes kaland!

Budapesti, magas, vékony alkatú férfi keres travi, crossdresser, biszex társaságot. Kulturált, diszkrét hozzáállás elvárás. A képek frissek! Fotózás és professzionális retus, egyedi erotikus weboldalak készítése!

Ingyenes álarcos Gangbang Party

Faszimádó Szombathelyi TRANSZVESZTITA vagyok.Teljesen INGYENES álarcos GANGBANG partit rendezek Július 31-én Pénteken 23 órai kezdéssel SZOMBATHELYEN.Hely van reggelig!Olyan szexmániás és perverz férfiakat keresek aki álarcban sorba szopatnak,seggbe basznak aki élvez az spricc a számba és a végén mindenki széthugyozna engem.Szombathely Zanati út Lidl parkoloba leparkoltok onnan pár perc séta a helyszínre!ÁLARCOT mindenki maga hozzon!Higénia fontos es szeretem a borotvált faszt!A végén zuhanyzási lehetőség is adott!Hivhatsz barátokat is!Csak férfiak!Szolo pasik nem érdekelnek!Érdeklődni Tel hétközbe 06-12 óráig hivható.Email gangbangszex26@gmail.com instagram transzika26