2020. július 30., csütörtök

Hölgynek sex és kényeztetés Győrben

Hölgyet várok formás alkattak élvezetes sex kapcsolatra,diszkréten.Szereted ha kényeztetnek jot szopnál és kivernéd,élvezed ha nyalnak vagy dugnak várom üzeneted.Akár erotikusan maszirozlak,minden amire vágynál,üzenj..

Elhanyagolt lányt,anyukát keresek aki erotikára vágyik

Elhanyagoltnak,egyedül érzed magad és erotikus kényeztetésre vágynál,partnered leszek.Elhanyagolt,fiatalabb lány is lehetsz ha erotikára vágynál.Szeretnéd csak szopatlak végig közben nyallak is,jot dugnál és élveznél velem bármely nap,üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.

Intimina - KegelSmart kegel golyó

Az Intimina - KegelSmart ABS/szilikon anyagból készült kegel tojás. A KegelSmart a legegyszerűbb és legokosabb módja annak, hogy egy rendszeres Kegel-edzésprogramot beépítsen az ütemtervébe, amely gyorsan növeli az erőt és radikálisan megváltoztatja az életét. A medencefenék-gyakorlatok, más néven Kegels vagy Kegel-gyakorlatok, az egyik legjobb módszer az izmok edzésére, amelyek támogatják a belső szerveket, szabályozzák a hólyag és a bél működését, és közvetlenül befolyásolják az intimitás során tapasztalt élvezetet és kényelmet. A szakértők által létrehozott eszközzel, minden gyakorlat könnyen követhető és kevesebb, mint napi 5 perc alatt teljes medencefenék edzést biztosít. Az intim torna sosem volt még ennél egyszerűbb! A gátizom erősítés fontosságának hangsúlyozása napjainkban egyre inkább kezdi megkapni azt a szerepet, amit érdemel, de még ennek ellenére is sokan alulértékelik. A vizelettartáson, és a szülésre való felkészülésen kívül az általános női egészség megtartásának is része a hüvely feszességének javítása. Sokan megfeledkeznek róla, de erősebb gátizomzat erősödésével a szexuális élmény is arányosan javul. Ideje a nőknek tudatosan odafigyelniük az intim egészségükre, mert ez a medencefenék erősítő eszköz könnyebbé és még hatékonyabbá teszi a gyakorlatokat. A feladat csak ennyi : Amikor bekapcsolja és elkezd rezegni, akkor húzza össze a hüvelyét jó erősen. Amikor abbahagyja, akkor lazítson és engedje el. A Intimina - KegelSmart-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. Nem javasolt a használata a terhesség alatti időkben és a szülés után közvetlen.

Mystim Opus E Anus - elektro műpopó maszturbátor

A Mystim Opus E Anus ABS/TPE/acél anyagból készült, elektro műpopó maszturbátor. Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon valódi remekmű. Első pillantásra inkább alul értékeltnek tűnik , különösen az anális verzió . Egy stimulációs áramberendezéssel kombinálva a pénisz további elektromos impulzusokat kap a terelőlapoktól a hüvely bal és jobb oldalán. Ön választhatja ki a stimulációs áram - vagy a személyes tűzijáték - intenzitását, vagy engedheti meg: az enyhe bizsergéstől az enyhe rángatástól az erősebb pulzációig. Az Opus E maszturbátorok teljes mértékben kompatibilisek az összes stimulációs áramú elektroszex készülékkel. Az Opus E bársonyos érzésének hosszú ideje fenntartása érdekében mindig használjon speciális ápolóport. Az Opus E Anus maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. A műpopó önmagában nem képes elektro stimulációra, csak a mystim készülékekhez csatlakoztatva. -stabil, merev váz -puha, élethű belső anyag -formált popsi nyílás -szűk, de nagyon rugalmas belső -speciális elektro stimuláció (mystim készülékkel együtt) -elektro stimuláció nélkül is használható -vezérelhető elektromos impulzusok -stimuláló, belső felszíni kialakítás -teljes hossza: 21,5cm -behelyezési mélység: 17,5cm -belső átmérő: 2cm (nagyon rugalmas, lágy) -külső átmérő: 8,3cm -fekete tokban, natúr belsővel

Pipedream Gladiator - életnagyságú szexpasi

A Pipedream Gladiator ABS/PVC anyagú, ftalátmentes, életnagyságúra felfújható gumiférfi, formált 3D arccal, rajzolt fanszőrzettel, vibráló műpénisszel, mely kivehető, különálló vibrátorként is használható, rezgése 7 módban vezérelhető a vezetékes távirányító segítségével. Formált, vibráló nyelvvel és ánusz nyílással. Hölgyeim ... végre egy baba, amely uralja a világot! Ez a Gladiátor meghódítja a szívét és a punciját! A császár számára megfelelő anális nyílással a Gladiator babát úgy építették fel, hogy az arénában valódi bajnok legyen. A termék 3db babyelemmel (3 x C típus) működik A Gladiator férfi babához vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Extreme Dollz B.J. Betty Oral Sex szexbaba

A Pipedream Extreme Dollz B.J. Betty Oral Sex PVC anyagú, életnagyságúra felfújható guminő. Ezt a hihetetlen szerelmi babát aprólékosan tervezték meg, valósághű tulajdonságokkal, hogy valóban élethű élmény legyen. Szexi háromdimenziós feje fényűző, élethű haja, reális szempillái bizonyítják, hogy valóban luxus kivitelű szexuális játékszer a férfiak számára. a nyitott szája készen áll arra, hogy mérettől függetlenül a torkára engedje a péniszt. Élvezze a guminő ultra-élethű Fanta-Flesh punciját és fenekét, amit még jobbnak érez, mint az igazit! A Fanta-Flesh punci és fenék eltávolítható az egyszerű tisztítás érdekében és külön is élvezhetők maszturbálás céljából. Az orális szex mélytorok változatának a királynője! Felfújó pumpa, javító készlet és használati utasítás mellékelve. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Doxy Die Cast 3 Wand - hálózati masszírozó vibrátor (ezüst)

A Doxy Die Cast 3 Wand ABS, Alumínium, PVC, Szilikon anyagokból készült, hálózati masszírozó készülék. A kisebb fej lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a rezgéseket pontosabban vezesse a kívánt érintkezési területre. A Doxy Die Cast 3 Wand kézi masszírozó géphez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. hálózatról működő kivitel dizájn, mikrofon forma flexibilis, puha, szinte benyomható szilikonfej szuper erős motor (9000RPM) 2 rezgésmód: sima, pulzáló gombnyomással fokozható és csökkenthető rezgéserősség 3 gombos vezérlés teljes hossz: 26cm a fej mérete: 6,5 x 4,5 x 5cm ezüst színben, fekete fejjel időtálló fém vázzal, stramm műanyag borítással

Pipedream King Cock Triple Density 7.5"Cock Tapadókoron

A Pipedream King Cock Triple Density 7,5 Cock TPR anyagú, ftalát és illatmentes, finoman erezett, herés, realisztikus tapadókorongos dildó. A King Cock Plus hármas sűrűségű merev belsővel, puha bőrrel, reális textúrájú részletekkel és szilárd tapadókoronggal rendelkezik! A továbbfejlesztett forma kiváló valósághűséget kínál puha, élethű külsővel, megteremtve az igazi pénisz érzetét és rugalmasságát. A belsejébe egy nagyon puha és bőrszerű, Fanta Flesh anyag került,amely teljesen élethű tapintást kölcsönöz neki. A tapadókorongba is új anyag került, ami tartósságot és kiváló tapadást biztosít a dildónak. A külső réteg teljesen élethű, puha és rugalmas. Behelyezhető hossz: 16,5 cm Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A King Cock dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Pipedream King Cock Plus 9.5" Triple Density Double Pen

A Pipedream King Cock Plus 9.5 Triple Density Double Penetrator TPR anyagú, ftalát és illatmentes, finoman erezett, realisztikus, dupla tapadókorongos dildó. A King Cock Plus hármas sűrűségű merev belsővel, puha bőrrel, reális textúrájú részletekkel és szilárd tapadókoronggal rendelkezik! A továbbfejlesztett forma kiváló valósághűséget kínál puha, élethű külsővel, megteremtve az igazi pénisz érzetét és rugalmasságát. A belsejébe egy nagyon puha és bőrszerű, Fanta Flesh anyag került,amely teljesen élethű tapintást kölcsönöz neki. A tapadókorongba is új anyag került, ami tartósságot és kiváló tapadást biztosít a dildónak. A külső réteg teljesen élethű, puha és rugalmas. Anális és vaginális együttes behatolásra tervezve. Behelyezhető hossz: 13,3 cm Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A King Cock dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

FLESHLIGHT GIRLS MIA MALKOVA LVL UP - ÉLETHŰ VAGINA

A Fleshlight Mia Malkova gyengéden puha, lágy és simulékony, natúr vagina, mely a pornódíva Mia Malkova , ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készül. Gyönyörűen formált,Különleges, változatos hullámos-redős-bordás belső felszíni kialakítással .A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható, majd száradást követően visszahelyezve pedig diszkréten tárolható. Az Fleshlight Mia Malkova maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -egyedülálló USA minőség -élethű forma -realisztikus, puha, rugalmas anyag -diszkrét, praktikus tárolótok -víz alatt is használható -Teljes hossza: kb. 25cm -belső átmérője kb. 2cm, de nagyon rugalmas

Obsessive Bodystocking F214 - mintás necc szett, hálós combs

A Bodystocking F214 alul nyitott,ruganyos, puha, apró szemű neccből készülő, a dekoltázsnál és a combok felső szegélyénél változatos hálós kivágásokkal és mintákkal díszített harisnyatartós felső és hozzáillő harisnya egybefűzve vékony pántokkal (nem levehető), megerősített szegélyekkel. Anyaga : 87% polyamide, 13% elastane

Hölgynek kényeztetés és erotika Győrben

Igényes sex kedvelő hölgy partnerem keresek élvezetes erotikára.Kortol függetlenül magányos és elhanyagolt is lehetsz.Légy ápolt és formás alkatu.Gyere és érezd jol magad.Minden joban partnered leszek,diszkréten.Keress ha utad erre hoz.Üzenj: kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal..

Hölgyet sex kapcsolatra keresek Győrben

Csinos sexre vágyo,ápolt hölgyet keresek élvezetes erotikára.Idősebb és fiatalabb,elhanyagolt,magányos is lehetsz.Töltsd velem pár kellemes orát,éld ki vágyaidat,ha szereted a kényeztetést és másra vágynál.Minden joban partnered leszek,ha meg látogatsz.Üzeneted várom:kenyeztetlek11@gmail.com fotodal.

Hölgyet várok aki jol leszopna..

Hölgyet várok aki szeret szopni akár nyalnálak is ,ha szereted a kényeztetést,diszkréten.Elhanyagolt,magányos nem független,fiatalabb is lehetsz.Szeretnél ellazulni,jot élvezni kellemesen kikapcsolodni,akár ma is várlak,állando patnerem is lehetsz.Szopd szét a farkam ha izgat ahogy élvezek,akár szájba élvezéssel is,üzenj: kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet sex kapcsolatra keresek hétvégére is Győrben

Csinos,ápolt hölgyet keresek élvezetes hancurozásra.Kényeztetlek,bármely korosztálybol várlak.Nem függetlenek,elhanyagolt kezdö lány is lehetsz.Minden jora partnered leszek ,fiatalabbb is ,formás alkat előny.Várlak ha élvezetes erotikához lenne kedved,akár csak szophatsz,dughatunk is,várlak bármely nap,ha utad erre hoz..Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgynek masszázs és erotika Győrben

Ápolt,igényes hölgyet keresek aki erotikus maszirozásra és sexre vágyik.Elhanyagolt, nem független is lehetsz,velem ellazulhatsz és kiélheted vágyaidat,akár jol leszophatsz,puncid is nyalnám közben.Nagy cicis magányos,elhanyagolt hölgy is lehetsz.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com-ra fotoddal.Várlak egy kellemes együttlétre..

Transzi ma ingyen Szombathelyen

Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.Teljesen INGYEN Ma azaz júli 31 Pénteken 16-20 óráig Szombathely felől a 86-os külső Zanati út Decatlon és a vasuti sinek útán balra a főldes út (ruha jelzi) az erdős részen csillogó popsival és ribancos ruciban flangálok.Aki oda jőn az leszopathat és jol seggbe baszhatTöbben is jöhettek!INGYEN űritésre jó vagyok!Gyere ott megtalálsz.Ne hivj csak gyere!Instagram Transzika26

A pénznek nincs szaga... diszkrét segítség hölgynek

Extra pénz - a Te magánügyed, hogy honnan.. 18-40 éves hölgyet keresek rendszeres, titkos erotikus kapcsolatra. Minden alkalommal támogatást adok. Az a célom, hogy ki tudjunk alakítani egy rendszeres, diszkrét kapcsolatot, ahol mindketten jól járunk. Becsületes, ápolt, egészséges 30-as srác vagyok. Kecskeméten lakom. Hívj bizalommal, beszéljük meg!

Kefélj, ne félj

Gyere és keféljünk egy párat https://ift.tt/2x7SRrD

Hölgyet sex kapcsolatra keresek

Igényes sex kedvelő hölgy partnerem keresek élvezetes erotikára,diszkréten.Gyere és kényeztessük egymást,akár rendszeresen is györi lakásomon várlak,bármely nap.Elhanyagolt,nem független,fiatalabb is lehetsz.Minden jora partnered leszek ha vágynál rá,üzenj..

Fiatal hölgyet sex kapcsolatra keresek Győrben

Erotikára vágyo hölgyet keresek élvezetes hancurozásra.Elhanyagolt,magányos is lehetsz.Szereted ha nyalnak akár szopatnak vagy dugnak,várom üzeneted bármely nap.Gyere és éljük ki vágyainkat,akár titkos kapcsolatra is hosszabb távon,üzenj..

Hölgynek masszázs és erotikus kényeztetés

Hölgyet erotikus masszázsra,akár a cicid,puncid kényeztetésére és élveztetésére is várlak.Kedvet éreznél hozzá várom üzeneted.Amire vágynál partnered leszek,akár csak szopatlak közben nyallak. Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Fiatal lányt keresek sex kapcsolatra

Ápolt lányt várok aki sex kapcsolatra,kölcsönös kényeztetésre vágyna.Minden joban partnered leszek, szopatlak,kinyallak,de dughatunk is jokat.Formás alkat,nagy cici,szörös punci lehet.Bármely nap jol érezhetjük magunkat,akár hosszabb távon is,üzenj..

Orális szex - Lányt támogatnék! :)

Én egy 31 éves budapesti férfi vagyok, a munkám miatt kevés a szabadidőm, olykor viszont vágynék egy kis kikapcsolódásra. Ehhez keresem diszkrét partneremet. Elsősorban fiatal lányt támogatnék. Mások szerint kedves, nyitott, barátságos, intelligens, jó kiállású férfi vagyok. Szívesen segítek olyannak ilyen formában, akinek anyagi gondjai vannak. Világosbarna hajam, zöld szemem van, fontos a kölcsönös szimpátia. Megbízhatóság, bizalom és kölcsönös tisztelet mellett állandó anyagi támogatást tudnék nyújtani. Várom bemutatkozásodat! :) Email: gyorsfrancia1@gmail.com

Szopás pénzért - Lányt keresek! :)

Én egy 31 éves budapesti férfi vagyok, a munkám miatt kevés a szabadidőm, olykor viszont vágynék egy kis kikapcsolódásra. Ehhez keresem diszkrét partneremet. Elsősorban fiatal lányt támogatnék. Mások szerint kedves, nyitott, barátságos, intelligens, jó kiállású férfi vagyok. Szívesen segítek olyannak ilyen formában, akinek anyagi gondjai vannak. Világosbarna hajam, zöld szemem van, fontos a kölcsönös szimpátia. Megbízhatóság, bizalom és kölcsönös tisztelet mellett állandó anyagi támogatást tudnék nyújtani. Várom bemutatkozásodat! :) Email: gyorsfrancia1@gmail.com

Szexy Dollhouse:Prèmium szexbaba Budapesten

Szexy Dollhouse:Prèmium szexbaba Budapesten raktàron www.sexydollhouse.hu Ne vàrj heteket szexbabàdra, szalonunkban meg is nèzheted ès akàr azonnal el is viheted az àltalad kivàlasztott szèpsèget. Kiszàllìtàs esetèn: Budapesten belül: 8000 ft Màs vàrosba :18.000 ft Az àr tartalmaz: -1 parókàt -fehèrneműt -vaginamosòt -fèsűt -plèdet -2 hònap ingyenes javìtàsi garanciàt felūleti sèrülès esetèn Patrìcia egy igazán buja , bomba testű sexbaba mindazoknak akik kedvelik a sexi, a nagy melleket . Orális, anális,vaginális sexre alkalmas. Magasság 153 cm Súly 32 kg Derék 53 cm Csípő 84 cm Mell 95cm Vagina mélysége 18 cm Bőre élethű szilikon, speciális

Szexy Dollhouse:Prèmium szexbaba Budapesten

Szexy Dollhouse:Prèmium szexbaba Budapesten raktàron www.sexydollhouse.hu Ne vàrj heteket szexbabàdra, szalonunkban meg is nèzheted ès akàr azonnal el is viheted az àltalad kivàlasztott szèpsèget. Kiszàllìtàs esetèn: Budapesten belül: 8000 ft Màs vàrosba :18.000 ft Az àr tartalmaz: -1 parókàt -fehèrneműt -vaginamosòt -fèsűt -plèdet -2 hònap ingyenes javìtàsi garanciàt felūleti sèrülès esetèn Orális, anális,vaginális sexre alkalmas. Magasság 140cm Súly 30 kg Derék 53 cm Csípő 80 cm Mell 85cm Vagina mélysége 18 cm Bőre élethű szilikon, speciális https://ift.tt/2XbQdLF

Elhanyagolt hölgyet várok akár ma Győrben

Ápolt,igényes hölgyet várok aki érzéki erotikára vágyik,diszkréten.Elhanyagolt,magányos,fiatal lány is lehetsz.Lazulj el velem,ha szeretsz kényeztetni és szereted mikor kényeztetnek,diszkréten.Bármely nap várlak,formás alkattal,akár csak szopni szeretnél,minden amire vágynál,üzenj:kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Hölgyet keresek kényeztetésre és sexre Győrben

Csinos,érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Bármely korosztálybol,légy nyitott és odaado.Kényeztetlek és jot élvezhetsz velem.Szeretsz szopni jot dugni,nagyot élvezni,keress.Várom fotos üzenetedet kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Hölgynek sex és kényeztetés Győrben

Elhanyagolt,magányos idősebb hölgyet is kényeztetnék.Nagy cicid,puncid,akár popod lehet,,akár rendszeres együttlétre.Szereted ha dugnak akár szopni lenne kedved szájba élvezéssel vagy kivernéd várlak,diszkréten.Fiatal hölgyet is kényeztetnék,vékonyabb alkat előny.Üzenj :kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet aki sexre és kényeztetésre vágyik

Ápolt,kényeztetésre vágyo hölgyet keresek. Elhanyagolt,magányos nem független lehetsz.Redszeres együttlétre is,ha nagyon egyedül érzed magad.Várlak bármely nap,fiatalabb is lehetsz.Kötötségektöl mentes alkalmi sex kapcsolatra,akár csak jot szophatsz,puncid nyalnám,akár hosszabb távon is.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre..