2021. május 16., vasárnap

Erotikus Munka Dús keblű Szingli Hölgyeknek

Helló , Sziasztok! Erotikus munkalehetőség szingli , dús keblű hölgyek számára Budapesten, vagy Budapest vonzáskörzetében (30km). Casting is van. SMS: 30-367-2997, Gábor.

Strong Power Max - étrendkiegészítő kapszula férfiaknak (4db

A Strong Power Max alkalmi étrend kiegészítő kapszula, mely még hatásosabb és még jobb az elődjénél.Kőkemény erekciód lehet, mindenféle mellékhatás nélkül. Egymás után akár több menetre is készülhetsz, nem kell tartani a lankadástól. Partnered elégedett lehet a teljesítményeddel. A Strong Power Max alkalmi kapszula előnyei lehetnek: Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 20-30 percen belül már készen állhatsz az akcióra Akár 2-3 napig tartó hatás Hosszabb aktusok lehetnek, akár jobb állóképesség és többszörös orgazmus 2 aktus között lerövidülhet a regenerációs idő Természetes összetevőket tartalmaz, így ismert mellékhatásoktól mentes a használata. 4db 500mg-os kapszula a dobozban. Összetevők: Maca kivonat (Lepidium Meyenii) Zselatin Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens) Szibériai Ginseng kivonat (Eleutherococcus Senticosus) Gotu Kola kivonat (Centella Asiatica), színezék E172 Hatóanyag mennyisége napi adagban (1 kapszula) Maca kivonat (Lepidium Meyenii) - 310mg Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens), ebből Fatty Acid - 60mg / 27mg Szibériai Ginseng kivonat (Eleutherococcus Senticosus), ebből Eleutheroside - 20mg / 1,6mg Gotu Kola kivonat (Centella Asiatica), ebből Triterpenes -10mg / 1mg Alkalmazási javaslat: Naponta 1 kapszulát, aktus előtt kb. 30-45 perccel, bő folyadékkal (nem alkoholos) kell lenyelni. 2-3 naponta 1 kapszula bevétele javasolt. FIGYELEM: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Ne szedd a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás vagy! Ha tudomásod van arról, hogy vérnyomásod magas, és/vagy szív- esetleg érrendszeri megbetegedéssel bírsz, ne alkalmazd a készítményt! Használata szintén kerülendő várandós nők, valamint szoptató édesanyák számára. Ne feledkezz meg továbbá arról, hogy az étrend-kiegészítők, bár megannyi jótékony hatással bírhatnak, a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesítik. A termék kisgyerekek elől gondosan elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen. OÉTI notifikációs szám 22517/2019

Hot exxtreme Libido étrend-kiegészítő kapszula nőknek (2db)

A Hot exxtreme Libido libidó fokozó kiegészítő, ami a nők számára igazi vágykeltőszer. A készítmény teljes értékű növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz, ami új erőtartalékokat építhet fel a vágy fokozásához, a vitalitás javításához. A különleges összetevők, mint a guarana, avena sativa és kardamon élénkítő, kimerültség csökkentő és serkentő hatásuknak köszönhetően teljessé tehetik, felpezsdíthetik a szexuális életét. A doboz 2 db rendkívül intenzív hatású sárga kapszulát tartalmaz. Az étrendkiegészítők nem helyettesítik az egészséges életmódot és a változatos étrendet.

Pink Lipstick SEAMLESS DRESS BLACK PLUS SIZE

A Pink Lipstick Seamless Dress Black Plus Size szexi kivágásokkal díszített, varrat nélküli nagyméretű szexi ruha. Anyaga : 92% Nylon / 8% Spandex

XXL powering - erős, étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak (

Az XXL powering 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, mely nem gyógyszer, ismert mellékhatásai nincsenek. A készítmény közvetlen aktus előtt is használható kb. 15-20 perccel, vagy akár aktus után is bevehető a kapszula, hogy hozzájárulhasson az újra regenerálódás idejének csökkenéséhez. Akár Kifejezetten rendszeres szedése is ajánlott. 100%-ban növény összetevők segíthet az impotencia megelőzésében erősebb, merevebb, tartósabb erekciót eredményezhet segíthet a korai magömlés késleltetésében növelheti a mentális és fizikai erőnlétet serkentheti a vérkeringést Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Több órás erekció esetén azonnal forduljon orvoshoz! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Használat előtt kérje ki orvosa tanácsát! 18 éven aluliak, magas vérnyomásban vagy más betegségben szenvedők ne használják! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Összetevők: porított Ginseng gyökér kivonat (Panax Ginseng), 10:1 arányú Rózsagyökér kivonat (Rhodiola rosea), zselatin (kapszula anyaga), 10:1 arányú Ördögcérna gyümölcs kivonat (Lycium chinense), 10:1 arányú Fahéj száraz kéreg kivonat (Cinnamomum cassia), színezékek (Tartazine E102, Ponceau 4R E124) Hatóanyagai (1 kapszulában, napi adagban): Ginzeng gyökér kivonat: 150mg Ebből ginzenoid: 7,995mg Általános frissítő, élénkítő hatású lehet, lassíthatja az öregedési folyamatokat. Jótékonyan hathat a fizikai aktivitásra, fáradékonyságra. Fahéj kivonat: 50mg A fahéjnak ezen fajtája segítheti a cukorszint szinten tartását, esetleg csökkentését, cukorbetegek esetében. Gyulladáscsökkentő hatással is bírhat, segítheti a baktériumokkal szembeni ellenállást. Rózsagyökér kivonat: 150mg Ebből rosavin: 4,83mg Erős antidepresszáns. A Rhodiola rosea hatóanyagai erősíthetik a szervezet ellenálló-képességét a stressz-reakciókat kiváltó fizikai, kémiai, biológiai hatásokkal szemben. Ördögcérna gyümölcs kivonat:100mg Ebből poliszacharid: 45mg Viszonylag nagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint. Gazdag antioxidánsokban és béta-karotinban

Vibes of Love rezgő tojás

A Vibes of Love ABS/szilikon anyagból készült, klitorisz és mellbimbó stimulátor. A kis nyelv tökéletes a helyszíni klitoris vagy mellbimbó stimulálására. Ez a kéjgolyó aranyosnak és bájosnak tűnik fényes rózsaszín külsejével. Mérete miatt minden kézitáskában vagy zsebben elfér, így könnyedén bárhová elviheti és a helyszínen boldog pillanatokat hozhat létre. 7 program közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.

Multi Function Electro Sex Kits 2 péniszgyűrűvel

A Multi Function Electro Sex Kits 2 db szabályozható erősséggel vibráló péniszgyűrűből álló elektroszex készlet. 1 x CR2032 elemmel működik, amely a dobozban mellékelve van. A gyűrűk mérete : 4,8 cm és 3,8 cm. Tilos használni : Szívritmus zavarban Vízben Terhesen Sérült testrészeken

Chilirose CR 3608 SM White seamless Minidress

A Chilirose CR 3608 SM White seamless nagyon szexi, testhez simuló, hosszú ujjú miniruha. Anyaga: 88% nylon 12% elastan

Chilirose CR 4214 S/M Black Pink Babydoll + String babydoll

A Chilirose CR 4214 S/M Black Pink Babydoll + String rózsaszín csipkével díszített, szexi babydoll a hozzáillő tangával. Anyaga : 90%polyester 10% elastan

Pretty Love Beaded For Extra Pleasure Plug análdugó

A Beaded For Extra Pleasure Plug szilikon anyagból készült, újratölthető, 4 rezgési és 4 rotáló funkcióval rendelkező, távirányítós, vibrációs análdugó. Egyedi formája miatt mérete fokozatosan nő. Sík felületen rögzíthető, letapasztható talppal ellátott anális kiegészítő. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. A Beaded For Extra Pleasure Plug-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Fantasy Partner mellbimbó stimulátor

A Pretty Love Fantasy Partner szilikonból készült mellbimbó stimulátor. A csinos szerelmi partner a végső ösztönzés a mellbimbók számára az automatikus szívó- és rezgőrendszerével. Magas stimulációt hoz létre, amellyel a mellbimbói szilárdak és érzékenyek lesznek. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Ultra Passionate Harness Felcsatolható dildó

Az Ultra Passionate Harness PVC anyagú, Hölgyek részére ajánlott, felvehető, erezett felületű, herékkel kiegészített felcsatolható dildó. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Straples Dildo with Anal Plug Felcsatolható vibrátor

A Straples Dildo with Anal Plug PVC anyagú, hölgyek számára ajánlott, ergonómiailag kialakított, állítható rezgési funkcióval rendelkező, részben erezett felületű felcsatolható vibrátor, mely használójának hüvelyi és anális, míg a partnernek hüvelyi stimulációt biztosít egyidőben. A Straples Dildo with Anal Plug-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Ultra Passionate Harness Felcsatolható vibrátor

Az Ultra Passionate Harness ABS/TPR anyagú, Hölgyek részére készített, távirányítóval működtethető, állítható rezgéserősségű, erezett felületű felcsatolható vibrátor, amely egyidejű hüvelyi stimulációt tesz lehetővé használói számára. 2 db AA elemmel működik. Az Ultra Passionate Harness-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Vito Felcsatolható vibrátor

A Pretty Love Vito szilikon anyagú pénisz alakú, belül üreges, állítható rezgési funkcióval rendelkező, távirányítós, vibrációs motorral ellátott felcsatolható vibrátor. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A Vito-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 3 db AAA elemmel működik.

Obsessive Tulia S/M szexi nyitott melltartós szett

Az Obsessive Tulia S/M szexi nyitott melltartós fehérnemű szett. Anyag összetétel: 94% poliamid, 6% elasztán

Obsessive Tulia L/XL szexi nyitott melltartós szett

Az Obsessive Tulia L/XL szexi nyitott melltartós fehérnemű szett. Anyag összetétel: 94% poliamid, 6% elasztán

OBSESSIVE Flores chemise & thong L/XL hálóing

Az Obsessive Flores chemise & thong black L/XL átlátszó, bájos kombiné hangulatossá teszi a kétszemélyes romantikus estéket. A csipke pántokat a vállra leengedve is viselhetik. A mell magasságában a szövet bátran felfedi a női bájakat. Az alul kiszélesedő, virágmintás csipke kombiné, szellősen mutat a testen. A magasan kivágott hátsó rész kívánatosan fedi fel a feneket. A szett tangát is tartalmaz. Anyaga : 90% poliamid 10% spandex. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Obsessive Luvae szexi, kétrészes szett

Az Obsessive Luvae merevített kosarakkal kialakított, szexi, kétrészes csipke szett. Anyagösszetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

OBSESSIVE Maid S/M takarítónő jelmez

Az Obsessive Maid S/M takarítónő jelmez csipkés díszítésű toppal, miniszoknyával, csuklómandzsettával, tangával, fejpánttal. A csinos, kacér szobalány minden kapcsolatba a frissesség fuvallatát viszi. A szettben egy top fazonú blúz, egy szoknya és egy tanga, valamint a csipke mandzsetta található meg. A top hátul zsinórozott, ami kétségkívül nem csak esztétikus látvány, hanem segítséget nyújt a top tökéletes testhez igazításában. A rövid kötényke alakú szoknyát, hátul egy nagy csábos masnival kötötték meg. A top és a szoknya is fehér csipkével lett díszítve. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Obsessive Secred L/XL hálóing és bugyi

Az Obsessive Secred L/XL hálóing és bugyi szexi fehérnemű. A vállapántok szabályozható, a csipke díszítések szépen kiemelik a test vonalát. Romantikus ugyanakkor csábítóan tüzes vörös szatén hálóing. A szett része a tanga. Anyagösszetétel: 87% polyamide, 13% elastane)

Keresek hölgy partnert

Kisportolt(174/66), diplomás középkorú férfi partnert keres izmos, kemény nem kövér hölgy személyében 18-48 éves korig jó seggű hölgyek előnyben ,Budapesten az I. kerületben lakom, teljes diszkréció ! csak first class, Tel: 06305631391 illetve swandor@freemail.hu címen

Perverz nővel ismerkednénk komárom megyéből

Komárom megyéből ismerkednénk perverz nőkkel.én is és a párom is perverz. Jelentkezz bátran a barbi44@gmail.hu címen. Bármilyen perverziód van..keress..támogatás bőkezű akár luxus házunkban velünk is élhetsz Jelentkezés kizárólag a megadott mail címen Telefon nincs!!!

Popsiszex kedvelő hölgyet keresünk komárom megyében

Komárom megyében keresünk popsiszex kedvelő hölgyet hosszú távra.. kor megkötés nélkül.dekoratív csinos hölgyet keresünk. Mi fiatal jómódú pár vagyunk..a párom nagyobb farokkal rendelkezik..én nem szeretem a popsi szexet ezért keresünk hölgyet akit akár előttem akár kettesben popsiba kefélhetne hosszú távon. Bőkezűek vagyunk..ez eddigi hölgy havi 370 ezret kapott. Bemutatkozást kor lakhely megjelöléssel és legalább 1 db fotóval a barbi44@gmail.hu címen lehetséges csak. Sem itt sem telefonon!

Alkalmi munka érett hölgynek

Komárom megyei 50-60 as egyedül élő hölgyet keresek alkalmi munkára hosszú távra. Rendszeresség és fizetés megbeszélés szerint. Érdeklődés kizárólag a vallalkozassro@gmail.hu címen lehetseges Könnyű élvezetes munka heti pár órában

Autós szexre keresek nőt

Komarom-Tata-Tatabánya vonalon keresek autós szexre hölgyet kor és alkat megkötés nélkül. Szopás vagy szex,esetleg mindkettő. Szeresd a nagyobb farkat. Támogatás lehetséges megbeszélés szerint. Alkalmi vagy rendszeres találkák Diszkreció garantált. Jelentkezés kizárólag a vallalkozassro@gmail.hu címen

Komárom megyei pórnót nézni szerető hölgyet keresek

Komárom megyében keresek olyan egyedül élő vagy hellyel rendelkező hölgyet aki szeret pornót nézni és szívesen nézne együtt egy 40 es nagyfarkú pasival. Egyedül nem az igazi. Akár autóban is lehetséges Jelentkezés,érdeklődés kizárólag a vallalkozassro@gmail.hu mail címen vagy viberen Kor és alkat mellékes

meztelenül dolgozó bejárónőt keresek hosszú távra

Komárom megyei luxus családi házba hosszú távra keresek 18_60 év közötti hölgyet aki meztelenül dolgozik. Bejárónői feladatok ellátása takarítás,mosás vasalás stb meztelenül kor és alkat megkötés nélkül. Főzni nem kell! akár bentlakással is Hosszú távra keresek bejelentéssel maximális diszkrécióval. Én egy 40 es cégtulajdonos vagyok és egyedül élek Bér bér megbeszélés és vállalás szerint 500 000 és 1000000 között havonta Jelentkezés bemutatkozással kor,lakhely megjelöléssel és legalább 1 egész alakos fotóval kizárólag a vállalkozassro@gmail.hu címen és viberen lehetséges

Felszopó lányokat keresünk

Hölgyem. Szeret szopni? Szeretne vele diszkréten pénzt keresni? Privát filmstúdió felszopó lányokat keres alkalmi vagy hosszútávú munkára. Feladat a férfi felszopasa a jelenetek előtt és közben a hátterben. Diszkreció garantált Bér 50000 Huf/óra A forgatasok Komárom-Esztergom megyében privát házban történik. Jelentkezni bemutatkozással,egész alakos fotóval a castingiroda@gmail.hu címen lehetséges. Üzenet tárgyának kérjük a felszopó lány címet adja

Hölgyet keresek sex kapcsolatra Győrbe

Hölgy partnerem keresem élvezetes sex kapcsolatra.Szereted a kényeztetést és elhanyagoltnak,egyedül érzed magad vagy másra vágynál partnered leszek,diszkréten.Várom üzeneted.