2021. február 12., péntek

Dragon Power Plus - 6db

Dragon Power Plus 6 kapszulás potencianövelő a sárkány erejével. DRAGON POWER PLUS Dragon Power Plus növényi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítő 6 kapszula. Összetevők: kapszula anyaga, zselatin, kínai datolya mag kivonat 3,5%, jujubozid, zab mag kivonat 10:1, ázsiai ginzeng gyökér kivonat 20%, ginzenozid, páfrányfenyő száraz drog, édesgyökér kivonat, perui zsálya 5:1 gyöktörzs kivonat, sáfrány virág kivonat 10:1, színezékek, vas oxid (E172). Brilliantfekete (E151. Titán-dioxid (E171), Azurobin (E122), Kinolinsárga (E104), Ponceau 4R (E124), Patentkék (E131). Hatóanyagok 1 kapszulában Kínai datolya mag kivonat 2,5% jujubozid 65 mg Zab mag kivonat 10:1 55 mg Ázsiai ginzeng gyökér kivonat 20% ginzenozid 55 mg Páfrányfenyő száraz drog 55 mg Édesgyökér kivonat 25 mg Perui zsálya 5:1 gyöktörzs kivonat 25 mg Sáfrány virág kivonat 10:1 20 mg Adagolás: (napi ajánlott mennyiség) felnőtteknek napi 1 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Figyelmeztetés: Gyermeket elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az E104, E122 és E124 színezékek a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhatnak! Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hónap/év)

Letícia - élethű guminő

Élethű, formált arcú szexbaba hosszú, selymes hajjal. Formált kéz- és lábfejjel. A mellek, a vagina és az ánusz extra puha szilikonból készültek. Vibrációval. A csomag tartalmaz továbbá egy hordtáskát (a diszkrét tároláshoz), egy pumpát és egy javító szettet. A vibromotor két darab ceruzaelemmel (AA) működik, amit kérünk, külön rendelj meg! Használati útmutató letöltése (PDF)

Örökbefogadó meleg apukám keresem Budapesten

Kedves Apajelölt! Egész életen át tartó cuki, édes, aranyos pici "baba" szeretnék lenni, aki apuci karjaiban megnyugszik. Szeretek pisis pelenkában aranyoskodni, csatangolni. Sokáig szégyeltem - kicsit még mindig. Nem is merem bármikor hordani, de lehet, akkor el is veszne a varázsa. Néha próbálom elfojtani, de aztán rájővök, hogy értelmetlen. Nem is akarok megváltozni. Vágyok arra, hogy valakivel osztozhassak ezekben a dolgokban. Aki elfogad, ami úgy a legkönnyebb, ha Ő is örömét leli benne. Nem tagadom, minden vágyam egy domináns örökbefogadó apuci. Oda vagyok a cumisüvegért, a cumikért, a játékokért és mindenért, ami babás. Szeretek pici fiú lenni, akit irányítani kell és meg kell mondani, mit tegyen és mit ne. Ha nem fogadok szót, igénylem, hogy büntetést kapjak.

átlagnál nagyobb intim ... Telefon: 06-20-436-3756

47/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel. Házaspár is jöhet. Telefon: 06-20-436-3756 (csak hivás, ne sms)

Hölgynek masszázs és erotika Győrben

Ápolt,igényes hölgyet keresek aki erotikus maszirozásra és élvezetre vágyik.Elhanyagolt, nem független is lehetsz,velem ellazulhatsz és kiélheted vágyaidat, szophatsz,puncid is nyalnám.Nagy csikloju,popoju hölgy is lehetsz.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com-ra fotoddal.Várlak egy kellemes együttlétre..

Hölgyet sex kapcsolatra keresek hétvégére is Győrben

Ápolt érett hölgyet is keresek élvezetes erotikára.Nem függetlenek,elhanyagolt lehetsz.Fiatalabbb,nagy cicis is ,formás alkat előny.Várlak ha élvezetes erotikához lenne kedved.Üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.

Ismerd meg Te is az érzést...

40-es igényes ,nem független férfi, keresi hozzá jól illő női partnerét ,25-50 évig Magányosan érzed magad , vagy csak lazulnál pár órát ? egy kellemes masszázsvariációval tudlak elvarázsolni. :) Írj bátran , nem harapok! :) Várom diszkrét a jelentkezésedet, 😜 rodnas123456@freemail.hu

Idösebb hölgyet szopatni és dugni keresek

Hölgyet várok,aki szereti szopni a faszt.Kényeztetlek többször is dughatunk,bármely nap negyvenöt és ötvenöt közötti hölgyel.Formás alkat nagy punci,popo előny.Szájba,popoba élvezös együttlétre,kezdö is lehetsz,üzenj..

Lányt keresek szopni és punciját nyalnám

Ápolt hölgyet várok aki szeret szopni és élvezésig is nyalnák.Minden joban partnered leszek.Formás alkat előny,nagy cici,punci lehet.Bármely nap jol érezhetjük magunkat,akár hosszabb távon is,üzenj..

Hölgyet keresek aki szopna és kiverné

Igényes lányt keresek aki leszopna,akár szádat dugon bele is élvezek,de ki is verheted.Szeretnéd nyallak mig elélvezel. Formás alkattal nagy cicivel, csikloval is.Elhanyagolt idösebb hölgyet is szopatnák,hétvégén is várlak,üzenj..

Fiatal hölgyet keresek állando sex partnernek

Ápolt hölgyet kényeztetnék,ha élvezkedni szeretnél. Elhanyagolt,magányos,fiatal,kezdö is lehetsz.Várlak bármely nap,idösebb is akár.Kötötségektöl mentes sex kapcsolatra.Gyere és szopatlak,nyallak,szeretsz dugni,szeretkezésre vágysz,.üzenj.

Hölgyet néznék masztizás közben Győrben

Érett hölgyet keresek élvezetes masztizásra.Szeretnél szophatsz,nyallak amire vágysz,fiatalabb is lehetsz.Gyere ha elhanyagoltnak,egyedül érzed magad élvezni van kedved üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet szopni,nyalni,dugni várok

Elhanyagolt,magányos hölgyet kényeztetnék.Nagy cicid, popod lehet,akár rendszeres erotikára.Szeretsz szopni,nyallak,kivernéd várlak,diszkréten.Idösebb nagy puncis hölgy lehetsz,vékonyabb alkat előny,akarod bele élvezéssel is.Üzenj :hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet keresek sex kapcsolatra Győrben

Csinos,érett hölgyet keresek élvezetes sexre.Bármely korosztálybol,légy nyitott és odaado.Kényeztetlek és jot élvezhetsz velem.Szeretsz szopni jot dugni,nagyot élvezni,keress.Várom fotos üzenetedet kenyeztetlek11@gmail.com cimre.