2020. június 17., szerda

Hölgynek kényeztetés és sex Győrben

Ápolt,érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Szereted ha nyalnak,szopni lenne kedved minden amire vágysz,fiatalabb is lehetsz.Hosszabb távu kapcsolat is meg oldhato.Gyere ha elhanyagoltnak érzed magad kényeztessük egymást,élvezzünk jokat ha vágynál rá, üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet nyalnák és kényeztetnék..

Ápolt igényes hölgyet keresek aki szeret szopni és kedveli ha nyalják élvezésig is.Elhanyagolt,fiatalabb,nem független lehetsz formás alkattal.Minden jora nyitott vagyok.Nagy cicid, puncid lehet,ha szeretnéd kényeztetni.Várlak diszkréten hétvégén is,üzenj: kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet keresek kényeztetésre és sexre Győrben

Csinos,érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Bármely korosztálybol,légy nyitott és odaado.Kényeztetlek és jot élvezhetsz velem.Szeretsz szopni jot dugni,nagyot élvezni,keress.Várom fotos üzenetedet kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Hölgynek masszázs és erotika Győrben

Ápolt,igényes hölgyet keresek aki erotikus maszirozásra és sexre vágyik.Elhanyagolt, nem független is lehetsz,velem ellazulhatsz és kiélheted vágyaidat,akár jol leszophatsz,puncid is nyalnám közben.Nagy cicis magányos,elhanyagolt hölgy is lehetsz.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com-ra fotoddal.Várlak egy kellemes együttlétre..

The Boss - A főnöki maszturbátor (Jégkék)

A Boss maszturbátor egy elég méretes (vastag) játékszer, melyet a Perfect Fit gyártó direkt az intenzív maszturbációs élmény és a könnyebb siklás érdekében fejlesztett ki. A belső bordák és dudorok a szokásosnál nagyobbak, így intenzívebb stimulációs masszázsélményt nyújtanak fel-lemozgatáskor. A kényeztető felső végén egy kis lyuk található, mely gondoskodik a levegő könnyebb távozásáról. Tulajdonságok: -szuper lágy, nyúlékony anyag -extra masszázst nyújtó belső stimuláló bordák, dudorok -spirális forma -nagy makk -belső hossz: 16,5cm -max. külső átmérő: 6,4cm -belső átmérő rugalmas, minden méretre passzol Anyaga: Silaskin: egyedi Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) nagyon nyúlékony keveréke. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt.

SilaSkin Cock Péniszgyűrű és Herenyújtó-gyűrű (tejfehér)

A termék egy nagyon egyedi kombinációja a péniszgyűrűnek és a herenyújtónak. Használat: Először döntsd el, hogy a vékonyabb, vagy a vastagabb gyűrűt szánod-e a péniszedre, ugyanis először mindenképp a hímvesszőre kell felhelyezned tövig a gyűrűt. Ezt követően a herenyújtóba csak dugd bele két ujjad, feszítsd szét, majd tedd fel a herezacskód tövére és végül finoman engedd össze, az ujjaid kihúzásával. El sem fogod hinni, mennyire más érzés a szex, miközben ezt viseled! Tulajdonságok: -nagyon rugalmas anyag -bársonyos tapintás -gumiabroncs mintázat -kemény, tartós erekció -tejfehér szín Anyaga: Silaskin: egyedi Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) nagyon nyúlékony keveréke. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

SilaSkin Ball Heregyűrű és nyújtó (tejfehér)

Kezdők számára is ideális SilaSkin Heregyűrű és nyújtó! Használat: Nagyon könnyű felhelyezni: csak dugd bele két ujjad, feszítsd szét. Ezt követően tedd fel a herezacskód tövére és végül finoman engedd össze, az ujjaid kihúzásával. El sem fogod hinni, mennyire más érzés a szex, miközben ezt viseled! Tulajdonságok: -nagyon rugalmas anyag -herenyújtó, heregyűrű és péniszgyűrű egyben -vastag fal, széles kialakítás -gumiabroncs mintázat -egyszerű használat -hossz: 5,1cm -áttetsző szín Anyaga: Silaskin: Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) speciális keveréke a Perfect Fit által kifejlesztve. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. Használati útmutató letöltése (PDF)

SilaSkin Ball Heregyűrű és nyújtó (fekete)

SilaSkin Heregyűrű és nyújtó: egy tökéletes játékszer a herenyújtásban kezdők részére. Használat: Nagyon könnyű felhelyezni: csak dugd bele két ujjad, feszítsd szét. Ezt követően tedd fel a herezacskód tövére és végül finoman engedd össze, az ujjaid kihúzásával. El sem fogod hinni, mennyire más érzés a szex, miközben ezt viseled! Tulajdonságok: -nagyon rugalmas anyag -herenyújtó, heregyűrű és péniszgyűrű egyben -vastag fal, széles kialakítás -gumiabroncs mintázat -egyszerű használat -hossz: 5,1cm -fekete szín Anyaga: Silaskin: Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) speciális, nagyon puha, rugalmas keveréke. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

Play Zone Farokjáték - pénisz-, heregyűrű és nyújtó szett (9

Play Zone Farokjáték - egy 9 részes péniszgyűrű, heregyűrű és herenyújtó szett, melyet játékosan, tetszőlegesen variálhatsz, maximálisan személyre szabva. A gyűrűk mérete 2,8cm-től 4,8cm-ig terjed, 0,25cm-es lépésközökkel. A gyűrűk átmérője: - 2,8cm (1.1inch) - 3,05cm (1.2inch) - 3,3cm (1.3inch) - 3,55cm (1.4inch) - 3,8cm (1.5inch) - 4,05cm (1.6inch) - 4,3cm (1.7inch) - 4,55cm (1.8inch) - 4,8cm (1.9inch) Tippek a felhasználáshoz: Leggyakrabban használt péniszgyűrűk: 2,8cm, 3,05cm és 3,3cm Heregyűrű szekció: 3,3cm, 3,55cm, 3,8cm és 4,3cm Herenyújtáshoz: Próbáld ki, milyen, ha nem egyet, hanem több gyűrűt helyezel fel ezek közül egymás alá! Így lesz a heregyűrű készletedből herenyújtó! Kombinált gyűrű (herezacskó és pénisz egyszerre átbújtatva, pénisz teljes keresztmetszetét egyben átölelve): 3,8cm, 4,05cm, 4,3cm, 4,55cm és 4,8cm Próbáld ki, mennyire más érzés, mikor egy ilyen tökéletesen passzoló gyűrűt viselsz a farkadon. A plüssösen puha, szilikon anyagú Xact-Fit gyűrűk prémium minőségűek és hihetetlenül erősek. Minden egyes darab oldalfalán rajta van a mérete inchben (1.1-1.9), hogy többé ne kelljen találgatnod melyik is vált be a leginkább. A gyűrűk anyaga: prémium minőségű, bársonyos borítású Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A tartó anyaga: ABS (műanyag).

PFBlend Ball Heregyűrű és nyújtó (áttetsző)

PFBlend Heregyűrű és nyújtó: egy játékszer azoknak, akik a feszesebb herenyújtókat szeretik. A herenyújtó erősebb tartású, ruganyos anyagból készül, így tökéletes választás, ha a szűkebb, szorosabb érzetet szeretnél. Használat: Nagyon könnyű felhelyezni: csak dugd bele két ujjad, feszítsd szét. Ezt követően tedd fel a herezacskód tövére és végül finoman engedd össze, az ujjaid kihúzásával. El sem fogod hinni, mennyire más érzés a szex, miközben ezt viseled! Tulajdonságok: -rugalmas, jó tartású anyag -herenyújtó, heregyűrű és péniszgyűrű egyben -vastag fal, széles kialakítás -gumiabroncs mintázat -egyszerű használat -hossz: 5,1cm -áttetsző szín Anyaga: PFBlend: Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) szűkebb, tömörebb keveréke a Perfect Fit által kifejlesztve. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

Perfect Fit ZORO 6.5- felcsatolható dildó (16,5cm) - fekete

Tulajdonságok: -üreges belső (max. belső átmérő 2,3cm) -rugalmas pánt -ergonomikus kialakítás -férfiak és nők is használhatják -rendkívül változatos felhasználhatóság -stabilabb tartás -állítható derékpánt: 60-100cm között -a pénisz hossza: 16,5cm -a felcsatolható rész mérete: 13,9 x 11,1 x 9,6cm -belső átmérő: 2,3cm -külső átmérő: 3,3-3,8cm -fekete szín Anyaga: Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A pánt anyaga: 60%Polyester, 26% Nylon, 14% Elasthan.

Perfect Fit ZORO 5.5- felcsatolható dildó (14cm) - fekete

Tulajdonságok: -üreges belső (max. belső átmérő 2,3cm) -rugalmas pánt -ergonomikus kialakítás -férfiak és nők is használhatják -rendkívül változatos felhasználhatóság -stabilabb tartás -állítható derékpánt: 60-100cm között -a pénisz hossza: 13,9cm -a felcsatolható rész mérete: 13,9 x 11,1 x 9,6cm -belső átmérő: 2,3cm -külső átmérő: 3,3-3,8cm -fekete szín Anyaga: Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A pánt anyaga: 60%Polyester, 26% Nylon, 14% Elasthan.

Perfect Fit Ergoflo Impulse - anál- és intimmosó (fekete)

A váratlan behatolás élményét nyújtó, az intim tisztaságról gondoskodik közepes méretű, kompakt intim mosó a Perfect Fit-től! Az Ergoflo Impulse kiváló minőségű, szivárgásmentes, speciális bio alapú PVC-ből és Polypropylene-ből készül, mely biztosítja a magas nyomást, a szép eldolgozások pedig gondoskodnak a sérülésmentes, biztonságos használatról. A labdás kialakításnak köszönhetően egyszerűen feltölthető és a labdát megnyomva könnyen befecskendezhető a tisztítandó nyílásba (hüvelyi és anális használat). Fekete színben.

Perfect Fit Ergoflo Extra - anál- és intimmosó (fekete)

Az Ergoflo Extra kiváló minőségű, szivárgásmentes, orvosi minőségű Szilikonból és ABS-ből készül, mely biztosítja a magas nyomást, a szép eldolgozások pedig gondoskodnak a sérülésmentes, biztonságos használatról. A szett tartalma: Ergoflo Extra alap intimmosó 1db 8cm-es, keskenyebb műanyag kanül 1db 13cm-es vastagabb műanyag kanül A labdás kialakításnak köszönhetően egyszerűen feltölthető és a labdát megnyomva könnyen befecskendezhető a tisztítandó nyílásba (hüvelyi és anális használat). Fekete színben.

Perfect Fit Ergoflo Director - anál- és intimmosó (fekete)

A labdás kialakításnak köszönhetően egyszerűen feltölthető és a labdát megnyomva könnyen befecskendezhető a tisztítandó nyílásba (hüvelyi és anális használat). A szett tartalma: Ergoflo Director alap intimmosó 1db 8cm-es, keskenyebb kanül 1db 20cm-es szilikon kanül, flexibilis fejjel Űrtartalom: 2,7dl. Fekete színben.

King Cock 8 dildó (20 cm) - fekete

Tulajdonságok: -magas minőség -amerikai gyártmány -realisztikus, bőrbarát anyag -tökéletesen élethű forma -tapadókorong -enyhén hajlított kialakítás -hossz: 20,3cm -átmérő: 4,6cm -fekete szín Anyaga: bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hypoallergén PVC.

King Cock 7 dildó (18 cm) - fekete

Tulajdonságok: -magas minőség -amerikai gyártmány -realisztikus, bőrbarát anyag -tökéletesen élethű forma -tapadókorong -hajlított kialakítás -keskeny makk a könnyedebb behtaolásért -hossz: 19,5cm -behelyezhető hossz: 17,78cm -átmérő: 3-3,6cm -fekete szín Anyaga: bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hypoallergén PVC.

King Cock 12 páros dildó (30 cm) - natúr

Tulajdonságok: -magas minőség -amerikai gyártmány -realisztikus, bőrbarát anyag -tökéletesen élethű forma -dupla kialakítás -mindkét vége használható -teljes hossz: kb. 31cm -átmérő: 3,3cm -natúr szín Anyaga: bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hypoallergén PVC.

Mond el nekem, élő vonal minden titkodat 06 90 188 231

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal! Szia Kedves Bella vagyok 45 éves, molett, intelligens lány. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél szex közben igérem jó partnered leszek. Átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Rajtam most nincs bugyi! Szőrős a puncim! Kell neked édes? Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Nagy csöcs, nagy popó, nagy élvezet!0690188028

Szia Kedves, Bella vagyok 45 éves, molett intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Szeretem a szexet, szeretek kényeztetni, imádom szopni a farkadat, látni, vagy érezni, ahogy élvezed. Mézédes puncikámat nedvesen tartom direkt neked. Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Mondd el mit szeretnél! 06 90 188 231

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal! Szia Kedves Bella vagyok 45 éves molett intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. átélheted a legtitkosabb, legjobb élményed is velem. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Nincs rajtam bugyi!

Bármikor Elérhetsz! 06 90 188 028

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal! Szia Kedves Bella vagyok 45 éves, molett intlligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Átélheted legtitkosabb vágyaidat is. Kell neked az én szőrős puncim? Ha igen akkor hívjál! Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Telefonszex egy nagyon kellemes hanggal! 06 90 188 231

Szia Kedves Bella vagyok! Szexelj velem telefonon, hivj és már hallod is a hangomat, hallgatózhatsz is, ha szeretnél. Masztúrbálok neked, élő vonal, éjjel nappal. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hivás dija bruttó 460 forint/perc Kell a hangod édes, hogy el tudjak élvezni. Hivj ha nem szeretnél elmenni otthonról, saját ágyadban szeretnéd kielégiteni magad. Mindig én veszem fel a vonalat mindig velem beszélsz. Nincs tabu téma, bármikor, érted bármikor, amikor fel áll a farkad, hivj. Kellesz nekem kedves!

Tőlem meg kaphatod! 06 90 188 028

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal! Szia Kedves Bella vagyok 45 éves, molett intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Nincs rajtam zokni, sem bugyi, kellek neked? Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Kérhetsz bármit! 06 90 188 231

Telefonszex velem! Minden témában beszélgethetünk, még olyanban is amit nem tudsz megbeszélni otthon. kell a farkad édes, kell hogy kinyaljad az én szőrős puncikámat. Hívj hogy tudjunk szexelni egymással. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Várlak a vonal végén 06 90 188 231

Kényeztetlek cicásan, vagy vadmacskásan, én valóban élvezem amit csinálok. Minden napjaidból hiányzik az érzékiség gyengédség? az oda figyelés, akkor hívjál és nálam mindent meg kaphatsz. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu