2021. augusztus 5., csütörtök

Hölgyet keresek sexkapcsolatra Györben

Hölgyet keresek élvezetes hancurozásra,diszkréten.Elhanyagolt nem független is lehetsz,fiatal-idösebb egyaránt.Formás alkattal bármely nap várlak.Nagy cicid és puncid lehet.Gyere és kényeztessük egymást,üzenj..

You2Toys Glans - makk vibrátor (fekete)

Termék specifikáció, tulajdonságok: minőségi, ruganyos anyag extra erős motor 7 rezgésmód stimuláló belső felszín egyszerű, egygombos vezérlés teljes hossz (vezérlővel együtt): 23,3cm behelyezési mélység: 9cm átmérő: 3,6cm (enyhén ruganyos) tömeg: 255g szín: fekete anyag: ABS, TPE (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) A termék 2db ceruzaelemmel (2 x AA) működik, melyet a csomag nem tartalmaz, külön rendelendő.

Bad Kitty - tüskés, szegecses nyakörv pórázzal (fekete)

Műbőrből készülő, párnázott nyakörv, 3db fém D-rögzítőgyűrűvel. Körben teljes egészében fém szegecsekkel és tüskékkel kirakva. A póráz csuklópánttal és fém karabinerrel van ellátva. A nyakörv mérete fém csattal állítható 37-47cm között. A póráz hossza: 112cm. Anyaga: Polyurethan, fém. Fekete színben, ezüst színű fém részekkel. Használati útmutató letöltése (PDF)

Lust - akkus, rádiós vibrációs gésagolyó (szeder)

Tulajdonságok: -szilárd alapon, bőrbarát szilikon borítás -dupla golyós forma -bársonyos tapintás -biztonságos kihúzó -belső masszázsgolyó -extra erős, csendes motor -10 vibrációs ritmus -egygombos vezérlés -vezeték nélküli távirányító -tartós, újratölthető akkumulátor -USB-kábeles töltés -teljes hossz: 20cm -a kihúzó hossza: kb. 8cm -átmérő: kb. 3,5cm -szeder színben Anyaga: ABS, Szilikon, PU-bevonattal (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A töltéshez szükséges USB-kábelt és a távvezérlő működéséhez szükséges elemet a csomag tartalmazza. TIPP: a termék síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

Bondage kötél - 10m (fekete)

A megkötözős játékokban kezdőknek is tökéletes kiegészítő ez a magas szakítószilárdságú, de puha pamutból készült (nem okoz hámsérülést) kötél, mellyel számtalan variációban megkötözheted partnered. A kötél 10m hosszú, átmérője 0,7cm. Anyaga: 100% Pamut. Fekete színben. Használati útmutató letöltése (PDF)

Varta gombelem CR2032 (1db)

Tartós, márkás Lithium gombelem, CR2032-es típus. Feszültség: 3,0 V. Kapacitás: 230mAh.

Love Bullet - vízálló minivibrátor (pink)

Tulajdonságok: -kiváló rezgésvezető anyag -szolid méret -lekererekített ívek -erős, egyfokozatú rezgés -egygombos vezérlés -mérsékelten vízálló kialakítás -könnyen tisztítható -méret: 5,5 x 1,7cm -vidám, pink szín Anyaga: ABS. A termék 3 db gombelemmel (3 x LR44) működik, amit a csomag tartalmaz. Használati útmutató letöltése (PDF)

Autoblow A.I. - szilikon pótbetét - száj (natúr)

Érzékien húsos ajkakkal készülő száj pótbetét, mely csupán kiegészítő termék az Autoblow A.I. Machine - hálózati szuper szopó száj maszturbátorhoz, önmagában nem használható. Hossz: 17cm. Belső átmérő: 2cm (nagyon rugalmas). Natúr szín. Anyaga: prémium minőségű Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A termék kizárólag az alábbi cikkszámú készülékhez passzol: 05972520000.

Evolved TRAVEL GASM Kemény vibrátor

Az Evolved TRAVEL GASM fémből készült, kemény, újratölthető, elegáns, kompakt kivitelű, 10 rezgési funkcióval rendelkező, könnyen kezelhető, LED-es kijelzővel ellátott minivibrátor. Kezdőknek is ajánlott. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Fun Factory NÓS black Vibrációs péniszgyűrű

A Fun Factory NÓS black szilikonból készült, újratölthető ,4 rezgési és egy meglepetés funkcióval ellátott, két motorral felszerelt, rugalmas, könnyen kezelhető, prémium kategóriájú péniszgyűrű. A terméket pároknak is ajánlják, előjáték során az ujjakra felhelyezve a csikló és a külső erogén zónák stimulálására is használható, szeretkezés közben is viselhető. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Fun Factory NÓS deep sea blue Vibrációs péniszgyűrű

A Fun Factory NÓS deep sea blue szilikonból készült, újratölthető ,4 rezgési és egy meglepetés funkcióval ellátott, két motorral felszerelt, rugalmas, könnyen kezelhető, prémium kategóriájú péniszgyűrű. A terméket pároknak is ajánlják, előjáték során az ujjakra felhelyezve a csikló és a külső erogén zónák stimulálására is használható, szeretkezés közben is viselhető. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Whip Me Baby Leather Whip ostor

A Whip Me Baby Leather Whip bőrből készült ostor, színes fogantyúval.

GP Cotton String Flogger Red ostor

A GP Cotton String Flogger Red puha, pamut csíkokból készült ostor szilárd, könnyen fogható fogantyúval és kényelmes csuklózsinórral

Rimba Whip 35 cm ostor

A Rimba Whip 35 cm 30 szálból álló, műbőrből készült ostor, gyönyörű fogantyúval.

Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3 Péniszhosszabbító

A Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3 TPR anyagú péniszhosszabbító.

Pretty Love Felix Klitorisz vibrátor

A Pretty Love Felix szilikonból készült, 30 rezgési funkcióval rendelkező, kétmotoros, nyuszi formájú csiklóizgatóval kiegészített, a g-pont stimulálására is használható szexuális játékszer. Mindkét ág rezgő, így egyszerre a hüvelyt és a csiklót is izgatni lehet vele. A Pretty Love Freda nyuszis vibrátor egy nyomógomb segítségével egyszerűen ki- és bekapcsolható. A csikló és a test belső stimulációjára egyszerre alkalmas. A Freda nyuszis vibrátor akár előjátékhoz vagy akár önkielégítéshez is használható. A klitorisz vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 x AAA elemmel működik. Hüvelybe vezethető hossz: 13 cm.

Titkos kapcsolat

Szeretnék egy anyagiaktól mentes titkos kapcsolatot ahol nem gond hogy csak ritkán találkozunk és szeretkezünk. Nyíregyháza és környékén. Lehetsz fiatalabb vagy idősebb is nálam. Természetesen csak kölcsönös szimpátia alapján. Ha felkeltettem érdeklődésedet a diszkret42@gmail.com email.címen vagyok elérhető. Kérlek csak itt keress!

Idősebb nőt keresek!

Ápolt idösebb hölgyet várok aki sexre és kényeztetésre vágyna. Hosszabb távon is partnered leszek. Gyere,ha elhanyagoltnak,egyedül érzed magad élvezkedni szeretnél. Akár csak szopatlak,nyallak,duglak amire vágynál. Meglátogatlak ha szeretnéd. Várom jelentkezésed: kivanlak1978sj@gmail.com címre fényképpel.

Elhanyagolt nőre vágyom!

Ápolt,igényes hölgyet várok aki erotikára vágyik,diszkréten.Elhanyagolt,magányos,fiatal sexkedvelő lány is lehetsz. Vagy idösebb, esetleg molettebb. Lazulj el velem,ha szereted ha nyallak vagy szopni ,dugni szeretnél.Nagy csiklod,puncid kényeztetém.Bármely nap meglátogatlak Nyíregyháza és környéken. Nem anyagias hirdetés. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj: kivanlak1978sj@gmail.com címre fényképpel magadról.

Anyagaikatól mentesen!06-90-603-876

Éhes puncim a kolbászodra vár! Hívj mielőbb és etesd meg!!06-90-603-876

Szexre velem

Gyere és szexeljünk együtt https://ift.tt/2x7SRrD

Keress többet Svájcban az adót a stúdió fizeti helyetted!!!

Sziasztok! Pörgős erotikus privát stúdió munkát kínálunk Svájcban. Luzern forgalmas részén lévő erotikus privát stúdió várja csinos magukra és környezetükre egyaránt igényes lányok jelentkezését 18-45 éves korig. Molett lányok is nyugodtan jelentkezhetnek nálunk ők is jól tudnak keresni! Amennyiben szeretnél családias nyugodt környezetben korrekt feltételek mellett magas árakon dolgozni akkor megtaláltad amit kerestél. Garantáltan nincsen tömegnyomor egy termínben 3-4-lány dolgozik így mindenki jól tud keresni! Minimum egy hetes termínre tudtok menni! Hivatalos bejelentett munka minden papír munkát a stúdió intéz helyetted,neked csak a munkával kell foglalkoznod. A kiutazás szükség esetén meg van előlegezve nektek. A kisbuszok Magyarországról pontos címre visznek. Nyelvtudás nem szükséges magyarul beszélő recis segíti a munkádat. Kezdő lányok is nyugodtan jelentkezhetnek mindenben segítünk. Teljesen felszerelt szobák (wifi,tv,szolárium,fürdőszoba...) biztosítják hogy kényelmesen tudj dolgozni alkohol mentes italok ingyenes korlátlan fogyasztása!!! Amennyiben szeretnél csatlakozni egy igazán jó csapathoz és biztonságos körülmények között dolgozni keress minket. FIGYELEM LÁNYOK!!! A KÜLFÖLDI STÚDIÓK ÉS HATÁROK NYITVA VANNAK ÉS KARANTÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL TUDTOK MENNI DOLGOZNI.A KISBUSZOK SZINTÉN JÁRNAK!!! Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrixagency Tik-Tok: meretrix_agency Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Steyr téged is vár rengeteg vendég korrekt feltételek!

Sziasztok lányok! Ausztriai Steyr-ben lévő igényesen berendezett több szobás stúdió lakás várja csinos lányok jelentkezését! Túl zsúfoltnak érzed Bécset? Itt a lehetőséged hogy máshol is kipróbáld magadat Ausztriában Bécstől 100km-re vagyunk. Sok új és visszajárós vendéggel rendelkező erotikus és masszázs szalon várja ápolt és attraktív valóban dolgozni akaró kolléganői jelentkezését 50 éves korig! Amennyiben szeretnél tiszta, nyugodt és biztonságos környezetben dolgozni nálunk a helyed. Napi elszámolás van tehát azonnal tudsz keresni az első ledolgozott naptól számítva. Minden hivatalos papírt a szalon intéz neked zöld könyvet és a bejelentést is. Nyelvtudás nem szükséges recis segíti a munkádat. Kiutazás ha szükséges megvan előlegezve. Korrekt feltételek,családias környezet.A szállás és wifi ingyenesen biztosított. FIGYELEM LÁNYOK!!! A KÜLFÖLDI STÚDIÓK ÉS HATÁROK NYITVA VANNAK ÉS KARANTÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL TUDTOK MENNI DOLGOZNI. A KISBUSZOK SZINTÉN JÁRNAK!!! Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrixagency Tik-Tok: meretrix_agency Weboldal: www.meretrix.webnode.hu